Egyplus
طريقة عمل البط على الطريقة المصرية Oooouu10]
Egyplus
طريقة عمل البط على الطريقة المصرية Oooouu10]
Egyplus
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


العاب افلام برامج اغانى اسلاميات رياضة(قمة المتعة والترفيه)  
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل البط على الطريقة المصرية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بسمة الامل
نائبة المدير العام
نائبة المدير العام
بسمة الامل


الجنس : انثى عدد المساهمات : 127
النقاط : 292
تاريخ التسجيل : 05/07/2010

طريقة عمل البط على الطريقة المصرية Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل البط على الطريقة المصرية   طريقة عمل البط على الطريقة المصرية Icon_minitime2011-03-01, 14:10

انا اليوم معى طريقة عمل البط على الطريقة المصريه



طريقة عمل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] سهلة أول حاجه يغسل بالملح و الدقيق والليمون كويس عشان الريحة وبعدين ينقع فى ماء و خل لمدة 1/4 ساعة
اغلى الماء وبعدين ضيفى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بس اوعي تغطيها بالغطا عشان الشوربة متبقاش غامقة
وهتلاقي ريم بيطلع لازم تشيليه كل مايطلع
ضيفى بصلة متوسط معاهم و بعد نزع الريم ضيفى فصين حبهان + فصين مستكة + ورقة لورا ( لورى أو غار ) + فلفل أسود
وهنا ممكن تغطى على البطة ( عشان مش تطير من الحلة طريقة عمل البط على الطريقة المصرية 3nV74030 ) ولما تقرب تستوي ضيفى الملح [و طبعا الحاجات ديه تضاف بعد نزع الريم حتى لا تنزع معه من الأول ] و بس خلاص هى ديه كل الحكاية



ملحـــــوظة :
ممكن إضافة قليل من الخل إلى الماء وهذا يساعد على سرعة النضج وتمنع ريحة الزفارة


وبعدين ممكن يكون التحمير بالفرن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد سلق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تصفى جيدا من ماء السلق
تدهن البطة بالصلصة أو السمن و تدخل الفرن و تفتح الشواية و تترك حتى تحمر مع مراعاة تقليبها على كل الجوانب حتى لا تحترق


او [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تانية أحلىطريقة عمل البط على الطريقة المصرية 43 التحمير فى السمن البلدي


* بعد سلق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تصفى جيدا من ماء السلق عشان مش يفرقع السمنه في وشكطريقة عمل البط على الطريقة المصرية 3nV74030
سخني ملعقتىن سمن وحمري البطة فيهما مع مراعاة التقليب كلما إحمر جانب منها
و تقدم فى طبق مفروش بورق من الخس أو أرز وممكن ترشي ملح وفلفل على البطه
وزينيها بحلقات بصل وطماطم وفلفل

اتمنى ان تعجبكم
بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل البط على الطريقة المصرية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل بلح الشام

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Egyplus :: المنتديات العامة :: منتدى الاسرة-
انتقل الى:  
Review www.egyplus.yoo7.com on alexa.com
Powered by ahlamontada® Version phpbb2
Copyright ©2010 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd.
تصميم : Ahmed Mostafa
~ |[ .. جميع الحقوق محفوظة لشبكة منتديات ايجى بلس .. ]| ~